Gott med grillat

I dag söndag har vi som bor i Skåne varit på fotbollsderby i Malmö. Det var MFF som fick besök av TFF.


En riktigt härlig arena som "di himmelsblå" har fått som hemmaplan. Inga grusgropar, löparbanor eller annat krafs i vägen. Bara fotbollsplan. Matchen var ingen publikfriare. Däremot är MFFs klack riktigt härlig. Hoppas att våra True Blue kan komma igång med samma drag. Det är ju mer än matchen en dag som denna. Resultatet blev 1-1.
Brian som numer bor mestadels norrut, 3,5 mil rakt norr om Stockholm, hade förmånen bli bjuden på mat av "utestallet". Det grillades marinerat fläskkött, drack öl och vin. Dock var nordanvinden besvärlig så allt intogs med vinterhandskarna på. Vill man fira våren får man lida pin eller vad det nu heter. Oavsett så var "gubben" nöjd och glad.
För en liten stund sen kom Erica in efter att hon och Alexandra varit ute och filmat(!). Med filmkamera alltså. Då berättar hon att de mötte en kille i röd luvatröja med luvan uppe och med en pistol ( eller liknande) i handen. Vad gör man då? Ringer polisen, avvaktar till morgonens tidning kommer, bestämmer sig för att det var en leksakspistol? Jag har ingen aning. Känns tönnt (fånigt på skånska) att ringa nu. Goda råd emotses gärna.
Nu vill Erica att jag hjälper henne med bokföring då hon ska ha prov i veckan. Själv borde jag plocka inför ännu ett mäklarbesök i morgon förmiddag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0