Minisemester

I söndags körde vi Erica till Lia och Jonas. Hon ska hjälpa till i deras sommarrestaurang och café. Kolla gärna http://www.holmobrygga.se/. Då när vi körde dit var det bra väder. Det enda som förvånade var en obegriplig ström av bilar. De for som ett lämmeltåg från norr till söder. I och för sig var det inget större problem för oss. Vi körde ju norrut. Till ljuset.  I restaurangen var det full rulle. Fullt med folk. Erica lär få en kul tid där med många ungdomar.På natten mellanlandade vi i Mellanfjärden. En väl bevarad gammal fiskeby. Det finns fullt med aktiviteter för den som behöver det. Teater, golf, fiske hantverk mm. Kolla deras hemsida http://www.mellanfjarden.se/.
Middag avnjöt vi på Restaurang Sjömärket. Vi åt en härlig stekt strömming med nypotatis puré. MUMS.

På måndagen körde vi hem igen. Då VRÄKTE regnet ner. Bitvis så mycket att vindrutetorkarna inte hann med. Här hemma har vi ägnat oss åt att måla ny färg på knutarna och runt fönstren. Ett stort hus har många för- och nackdelar. Det är skräckinjagande högt att nå upp och måla den yttersta spetsen på vindbrädorna. Det går åt många liter färg. Fördelen är att det finns gott om plats. Till gäster, barn och annat. Nå vad tycker ni?
Gärna ärliga kommentarer.


Vår lilla hund är med oss överallt. Alltid. Nu äntligen har Skrållan börjat lyssna på vad vi vill. Även om unga fröken helst bestämmer allt själv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0