Tankar kring ett bygge

När vi nu startar på Lundby känner vi att det behövs nya byggnader till våra verksamheter. En idé som Brian har är att bygga tak på befintlig gödselplatta. Den är strålande ända fram tills dess att vi planerar för tak. Ska det vara sadeltak, plant tak, anslutas till den gamla logen eller vara en enhet som står på egna ben så kallat? Och hur fungerar det med snö som faller mellan husen? Kommer där att bli så mycket snö att det kommer att trycka på befintliga väggar eller kommer vi att sakna snö framöver? Nåväl, jag hoppas att Brian ringer Bengan. Timmerman och erfaren som han är så kommer det säkert ett vettigt infall.

Den verksamhet som jag vill starta ligger lite nere just nu. Det blir för många saker att hålla igång samtidigt. Att det ligger nere betyder inte annat än att jag inte aktivt letar uppslag, kunder med mera. För övrigt snurrar det som vanligt uppe i hjärnkontoret. Känns som en härlig utmaning att kunna knyta ihop säcken.

Vår lilla valp har börjat löpa. Oj hur hormonerna far i den lilla kroppen. Nu är hon nästan 11 månader. Här en bild från i höstas när hon bara var 3-4 månader.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0