Gudarnas hästar

I helgen var vi och tittade på tävlingar på Husbyön. Tova och Jennie hade anmält sig till olika tävlingar. Typ fyrgång, tölt och jag minns inte vad. De var jätteduktiga. En härlig upplevelse att se dessa omhuldade varelser i full fart. Manar och svansar som verkligen virvlar runt. Vilken kraft och utstrålning dessa kusar har.
Här hemma har vi haft stallmöte. Vi har för avsikt att förändra i rutinerna. Ville höra vad inackoderingarna hade för idéer och synpunkter på vårt förslag. Kändes positivt och bra. Nu jobbar vi vidare med att anlägga vår ovalbana så att de som är tävlingsinriktade kan få möjlighet att träna kurvtagningar!


Vi har ju en flock med pensionärer och ston. De har oftast pyjamasparty. Eftersom de är känsliga mot våra svidknott måste de ha heltäcke och rånarluva på dygnet om. Ser skojigt ut men är en befrielse för dem att slippa ohyran. Titti och Tobbes myggdödare har säkert bidragit till att de haft mindre besvär i sommar. De fyrbenta vännerna står ofta samlade runt "myggdödaren".


Den andra flocken består av valackar som är noga med rangen. De har hela tiden koll på vem som är var och gör vad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0