Efter regnet kom solsken men också MYGG

Nu har vi haft ett strålande väder i många dagar. Underbart framförallt när man kan åka ut till havet för att bada och sola. Här på gården är myggen en plåga dygnet runt Oavsett skugga eller solsken  Glädjande idag var att det gick att måla på huset utan att bli fullständigt utsugen och perforerad. Idag har det nämligen fläktat ljumma sköna vindar. Och de har hållit myggplågan på avstånd. Bara bromsar/hästflugor som har förmörkat tillvaron.Vi funderar mycket över hur vi ska utveckla gården. Arbeta för att vara självförsörjande på energi med allt vad det innebär. Återuppta jordgubbsodlandet och potatisproduktion. Anlägga ovalbana och rakbana till våra inackorderingar. Med mera.
Analys på årets foder är nu på g. Kommer antagligen i början av veckan.

Kvällen har vi avnjutit på verandan. Först lite skumpa, löjrom och rökt lax. Sen färsk panerad spättafilé med remouladsås och nypotatis. Kan man ha det bättre? Vi har varit gifta i 21 år därav skumpan.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi njuter av att äta middag med er son

Fam F-bo

2009-07-17 @ 19:38:11
Postat av: christina

Roligt att ni har det gott. Jag saknar honom och hoppas att vi kan fira min födelsedag tillsammans. Hoppas att ni alla mår bra.

2009-07-18 @ 10:25:33
URL: http://orkestalundby.blogg.se/
Postat av: Anonym

vilken skillnad det blir när ni målat fodret runt förnsterna i vitt! Jättesnyggt!! Låter som en mysig o mumsig bröllopsdag! I morgon kommer Johan hem för att ha semester i 3 veckor!! Kram på Er o hoppas ni har det bra!

2009-07-23 @ 22:06:28
Postat av: Anonym

Oj, jag glömde skriva att förra inslaget, vari jag kommenterar de snygga nya vita fönsterna, var från Lotta!!!

2009-07-23 @ 22:11:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0